Спілка Світового та Німеччинського конгресу розрізання

Німецький конгрес різання та світ різання відбудуться між 28 та 30 квітня (2020) у Messe Essen, Німеччина.

Будучи першою і єдиною спеціалізованою виставкою, що зосередилася на всій технологічній ланцюжку різання, Cutting World побачить численні компанії, які збираються разом, щоб обговорити різні теми в різальній галузі, такі як лазерне різання, різання підвіскою під струменем води, технології навколишнього середовища та фільтрування та захист конкурентоспроможності.

Air Liquide Deutschland, Airco, CNC-Step та Klöcker – лише деякі компанії, які будуть демонструватись на триденному заході.

Sato GmbH також буде вперше представлений на заході. Коментуючи дебют компанії, Філіп Гінгтер, керуючий директор Santo GmbH, сказав: “Як один з провідних виробників ріжучих систем, ми з нашими рішеннями для клієнтів, починаючи з того, коли інші досягають своїх меж”.

«Що стосується розміру машини, товщини та надійності листового металу, ми майже не знаємо меж. Ми розглядаємо «Cutting World 2020» як оптимальний форум, щоб переконати відвідувачів у нашій багаторічній інноваційній силі в галузі різання, автоматизації та збору даних про експлуатацію ».

Меканумерік стане першим французьким учасником події, коментуючи участь компанії, Рікі Рор, генеральний директор Mecanumeric Deutschland, сказав: “Меканумерна група є гарантом технологій, пов’язаних із близькістю та надійністю послуг”.

«Один з небагатьох виробників у всьому світі, який має власний відділ розвитку спеціальних проектів та вимог. Окрім нашого стандартного асортименту, ми розробляємо індивідуальні рішення в області фрезерування з ЧПУ, водяних струменів, лазерних та ультразвукових установок ».

Учасники World Cutting World зможуть безкоштовно взяти участь у Конгрессі Німеччини з розрізання.