Nel Hydrogen US визначила “основну” справу серед коронавірусу

Держава Коннектикут Nel Hydrogen US була визначена як “важливий виробничий бізнес”, повідомила сьогодні дочірня компанія Nel ASA.

Після державного розпорядження в штаті Коннектикут, виданого на початку цього тижня, компанія Nel Hydrogen тимчасово припинила виробництво на своєму заводі в Уоллінгфорді.

181/5000Але компанія була визначена як важливий виробничий бізнес і їй було дозволено продовжувати діяльність. Тому Nel відновила свою діяльність на заводі в Уоллінгфорді.

Компанія заявила, що все ще очікує, що на доходи та операції негативно впливатимуть перебої в ланцюжку вартості та надзвичайні заходи охорони здоров’я, які вживаються в різних місцях через коронавірус.

“Безпека та добробут наших співробітників та співгромадян є нашим головним пріоритетом, і ми здійснили суворі заходи для забезпечення тривалої та безпечної роботи”, – сказав Джон Андре Локке, генеральний директор компанії Nel.

“Через частину нашого бізнесу, що стосується національної безпеки та критичних суспільних функцій, нас визначили як важливий виробничий бізнес і відновлять свою діяльність на нашому заводі в Уоллінгфорді”.